Wat kan ik met het tabblad 'Aflevermethodes'?

Binnen CuBus kunt u verschillende aflevermethodes op maat maken.

De instellingen hiervoor vind u hier:

Relatiebeheer > Algemene Relatie instellingen > Tabblad ‘Aflevermethodes’.

U klikt hier op de '+'-knop

.

U ziet de volgende instellingen:

Selecteer waar deze methode moet komen te staan in het lijstje: 1 staat bovenaan, Volgorde 100 onderaan. (Tip: laat de volgorde oplopen met elke keer 10, als er dan wat

tussenin moet is het minder aanpaswerk.)

Naam

Gekoppeld aan adres Aantal productiedagen

Adres van vestiging

Geeft de methode een naam

Is de methode gekoppeld aan een bepaald adres (van vestiging)? Hoelang duurt deze methode om te voltooien?

Als u bij ‘Gekoppeld adres’ ja heeft gekozen, ziet u deze optie. Kies hier het adres wat aan de methode gekoppeld is.

Klik tot slot op de opslaan-knop